iPhone Screenshots

iPad Screenshots

Beschreibung

Lexoni lajmet nga të gjitha portalet dhe gazetat shqiptare në një vend.
-Mundësi për shfaqjen e lameve në dy mënyra: Foto dhe List
-Përshkrim i shkurtër i lajmit para se ta lexoni të gjithë lajmin
-Njoftim se cila Gazete/Portal e ka botuar lajmin dhe kohën e publikimit
-Opsion për të zgjedhur se nga cilat faqe doni të shikoni lajmet dhe nga cilat faqe nuk doni tju shfaqen lajmet
-Opsion për të shtuar faqet tuaja të preferuara
-Lajmet radhiten sipas kohës që janë postuar duke filluar nga lajmet e fundit.
-Lajmet janë të ndara në kategori
Vërejtje: Lajmet e postuara në këtë aplikacion ju përkasin faqeve/portaleve që i publikojnë ato dhe në asnjë menyrë nuk paraqesin qëndrimet apo mendimet e kompanisë tonë.
-Lajmi i plotë hapet direkt në web faqet e tyre dhe ato janë përgjegjëse për materialin që publikojnë
-Informacini i shkurtër dhe fotografia që ne e listojmë në aplikacion është publike dhe është e vendosur në wev faqe faqet e portaleve në mënyrë që mund të lexohet nga motoret e kërkimit dhe rrjetet sociale dhe duke u bazuar në regullativat europjane dhe boterore nuk paraqet të drejtë autoriale për derisa meret vetëm ajo informatë e quajtur METATGS. (për më shumë info na kontaktoni në info@arholding.mk)

Anbieter

Name

Arlind Pajaziti

Informationen

Entwickler

Kategorien

Version

1.0

Größe

27,2 MB

Game Center

Nein

VPP Device Licensing

Ja

Bewertung

Altersfreigabe: 4+

Kompatibilität

iOS 10.0 oder neuer

Geräte

iPad Air 2 (Cellular), iPad mini Retina (Cellular), iPad Pro (11"), iPad (5. Generation) Wi-Fi, iPad (6. Generation) Wi-Fi, iPod touch (6. Generation), iPad Pro (11") Wi-Fi + Cellular, iPad (6. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (12,9", 3. Generation), iPad (5. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad mini (5. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad mini (5. Generation), iPad Pro, iPad mini 3, iPad mini 4 (Cellular), iPad mini 4, iPad Air 2, iPad Pro (12,9", 2. Generation), iPad Pro (Cellular), iPad Pro (9,7 Zoll) (Cellular), iPad Pro (10,5") Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (9,7 Zoll), iPad Air (3. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPhone 6 Plus, iPad Air (3. Generation), iPad Pro (10,5"), iPad Pro (12,9", 2. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPhone 6, iPhone XR, iPhone XS, iPhone 6s, iPhone SE, iPhone 7 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 5s, iPhone X, iPhone 8, iPhone XS Max, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 5, iPad (7. Generation) Wi-Fi, iPhone 5c, iPad (7. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (12,9", 3. Generation) Wi-Fi + Cellular

Sprachen

Englisch

Kundenbewertungen

Aktuelle Version

Keine Bewertung

Alle Versionen

Keine Bewertung

Kundenrezensionen

Kein Eintrag