iPhone Screenshots

iPad Screenshots

Beschreibung

APLIKO TANI PËR NJË LLOGARI FALAS 10 ditë ketu:
http://www.tibostore.com/mobilefree/
Me “TiBO mobile TV” shikon programet dhe kanalet e DIGITALB dhe SUPERSPORT si dhe një galeri të pasur me Video on Demand në çdo pajisje SMART (mobile, tablet, etj) me internet Wi Fi apo 3G/4G.
Me TiBO mobile TV, ke televizionin me vete kudo. Tashmë nuk të duhet të zgjedhësh mes programeve televizive dhe impenjimeve të tjera sepse me TiBO mobile TV mund t’i shikosh ato kudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë, në rrugë, autobus, restorant apo tjetër.
Abonimi për mobile është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje (android apo ios) në tjetrën duke bërë më parë “log out” (dalje) nga pajisja fillestare.
Ky shërbim mundësohet për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit, në të gjitha territoret.
Shkarko aplikacionin “TiBO mobile TV ” nga Play store /App store dhe anëtarësohu në www.tibostore.com ose në çdo pikë distribucioni TiBO.
* Pronësia dhe të drejtat ekskluzive për programet dhe kanalet televizive dhe përmbajtjen e tyre për të gjitha territoret dedikuar ekskluzivisht abonentëve shqiptarë / shqipfolës ofrohen nga platforma DIGITALB.
ÇFARË PËRMBAN?
Mbi 50 kanale në Live TV:
Me TiBO mobile TV, në çdo çast, me një klikim ju hyni në LIVE TV, ndalni programin Live dhe e rifilloni për ta parë kur të dëshironi. Abonimi përfshin aktualisht +50 kanale televizive LIVE të përzgjedhur nga paketa DIGITALB Premium me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dhe programe për fëmijë si dhe kanale sportive dhe sport live mundësuar nga platforma SUPERSPORT.
Për të marrë shërbimin e TiBO mobile TV duhet:
Mobile/tablet me sistem operativ IOS mbi 8.
Lidhje interneti e qëndrueshme*. mbi 1mbps.
Një llogari e vlefshme për kryerjen e pagesave mujore online.
*Vëmendje: TiBO mobile TV mundësohet me çfarëdo lidhje interneti mbi 1 mbps 3G, 4G apo Wi Fi. Ne këshillojmë të përdoret një lidhje Wi Fi për të mos konsumuar Mgb nga paketa e operatorit telefonik përkatës.
SI TË MARRËSH TiBO MOBILE TV ME OFERTË.
Shërbimin “TiBO mobile TV” tashmë e përfiton ME OFERTË për çdo abonim TiBO IPTV me boxin TiBO për të njëjtën kohë zgjatje të kontratës.
Për çdo informacion shtesë lidhu tani me Kujdesin e Klientit TiBO në www.tibo.tv
SI AKTIVIZOHET SHËRBIMI?
1. Shkarko FALAS aplikacionin “TiBO mobile TV” nga App Store
2. Kryej abonimin mujor në www.tibostore.com duke regjistruar numrin tuaj të telefonit* mobile në përdorim. Brenda pak minutave ju do të merrni një SMS me kodin (user+password) tuaj për mobile.
3. Regjistroni të dhënat “Përdorues” me “Fjalëkalim” personal që ju vjen me mesazh në telefon dhe SHIKIM TË KËNDSHËM.
Vëmendje: Anëtarësimi në shërbimin “TiBO mobile TV” kërkon regjistrimin e një adrese të vlefshme emaili dhe një numri celular. Të dhënat e klientit jepen vetëm një herë (herën e parë) dhe shërbejnë për të aktivizuar shërbimin në mobile apo tablet. Të dhënat ruhen në mënyrë të sigurt në sistem për të aktivizuar shërbimin në çdo riabonim të mëtejshëm.
SA KUSHTON TiBO MOBILE TV?
“TiBO mobile TV” ofrohet me abonime mujore të parapaguara me vlerë 6.99 EUR, të cilat mund të kryhen online në www.tibostore.com ose në çdo pikë distribucioni TiBO.
Anëtarësimi juaj në shërbimin për mobile bëhet në bazë mujore me parapagim përmes sistemit të pagesave online.
TiBO mund të ndryshojë tarifat në çdo kohë, në çdo rast ju nuk do të paguani asnjë kosto ekstra për çdo muaj të parapaguar.
Bli online: www.tibostore.com
Shop 1: Në terminalin e Aeroportit “Nënë Tereza”, Tiranë, Shqipëri
Shop 2: Në terminalin e Portit, Durrës, Shqipëri
Shop 3: Blv. Gjergj Fishta, Pll. G & P, "Kati i dytë", 1001,Tiranë, Shqipëri
Distributorë TiBO në Botë: www.distributor.tibo.tv

Neue Funktionen von Version 1.38

-Performance improvements
-Bug Fixing

Anbieter

Informationen

Entwickler

Version

1.38

Größe

23,8 MB

Game Center

Nein

VPP Device Licensing

Ja

Bewertung

Freigabe 9+ für Folgendes:
Selten/schwach ausgeprägt: Zeichentrick- oder Fantasy-Gewalt

Kompatibilität

iOS 8.0 oder neuer

Geräte

iPhone 11 Pro Max, iPad Air 2 (Cellular), iPad mini Retina (Cellular), iPad Pro (11"), iPad (5. Generation) Wi-Fi, iPad (6. Generation) Wi-Fi, iPod touch (6. Generation), iPad Pro (11") Wi-Fi + Cellular, iPad (6. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (12,9", 3. Generation), iPad (5. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad mini (5. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad mini (5. Generation), iPad Pro, iPad mini 3, iPad mini 4 (Cellular), iPad mini 4, iPhone 11, iPod touch (7. Generation), iPad mini 3 (Cellular), iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro (12,9", 2. Generation), iPad Pro (Cellular), iPad Pro (9,7 Zoll) (Cellular), iPad Pro (10,5") Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (9,7 Zoll), iPad mini Retina, iPad Air (Cellular), iPad Air (3. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPhone 6 Plus, iPad Air (3. Generation), iPad Pro (10,5"), iPad Pro (12,9", 2. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPhone 6, iPhone XR, iPhone XS, iPhone 6s, iPhone SE, iPhone 7 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 5s, iPhone X, iPhone 8, iPhone XS Max, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 5, iPad (7. Generation) Wi-Fi, iPhone 5c, iPad (7. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPhone 11 Pro, iPad Pro (12,9", 3. Generation) Wi-Fi + Cellular

Sprachen

Englisch

Kundenbewertungen

Aktuelle Version

4 Bewertungen

Alle Versionen

6 Bewertungen

Kundenrezensionen

ios 9.0.2

 – 
No/nr
 – 
2015-10-18
Version 1.17
Nuk funkcionon me ios 9.0.2